Praktika grafikos dizaineriams

Paskelbta 28 spalio, 2014

UAB „Edukacinės sistemos“ (www.apix.lt) ieško kūrybingo, savarankiško ir norinčio tobulėti grafikos dizainerio. Siūlome nemokamą žaidimų kūrimo praktiką startup’e TutoTOONS (www.tutotoons.com) su galimybe įsidarbinti.

Apie TutoTOONS

Naudodamasis TutoTOONS platforma, kiekvienas gali kurti savo mobiliuosius žaidimus be programavimo žinių. Tuomet TutoTOONS žaidimai patalpinami ir gali būti atsisiunčiami iš App Store, Google Play ir Amazon programėlių parduotuvių.

Nuo 2014 m. esame išleidę daugiau nei 50 žaidimų, kurie kas mėnesį sulaukia 1 mln. atsisiuntimų, kasdien juos žaidžia 150 000 žaidėjų.

Praktikos aprašymas

Praktikos metu kursi žaidimus naudodamasis TutoTOONS žaidimų kūrimo platforma, susipažinsi su visais žaidimo kūrimo etapais (nuo idėjos iki galutinės žaidimo versijos mobiliajame įrenginyje) ir turėsi galimybes įgyvendinti savo žaidimo idėjas.

Reikalavimai

  • puikūs piešimo ranka įgūdžiai (mokėti piešti peizažus, scenas, aplinkas, veikėjus, žmones)
  • meninis ir estetinis suvokimas
  • kūrybinė vaizduotė
  • patirtis piešiant įvairiomis kompiuterinėmis programomis
  • smalsumas, savarankiškumas ir didelis noras tobulėti

Privalumai

  • geros anglų kalbos žinios

Siūlome: kūrybišką ir dinamišką darbą, visas galimybes realizuoti ir tobulinti su studijomis ir žaidimų kūrimu susijusius gebėjimus, jauną kolektyvą, linksmą ir draugišką atmosferą darbo vietoje, stalo futbolą darbo pertraukėlių metu, galimybę įsidarbinti po praktikos.

Jei susidomėjai, siųsk savo portfolio mant.kavaliauskas@gmail.com
(subject: Praktika grafikos dizaineriams).