KEKS 2022: Laimos Numavičės aviručių paroda „Linkėjimai iš Kauno“

Paskelbta 18 sausio, 2022

Sausio 21 dieną 17.30 valandą Kauno miesto muziejaus Rotušės skyriuje atidaroma Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Medijų technologijų katedros dėstytojos Laimos Numavičės atviručių paroda „Linkėjimai iš Kauno“. Paroda yra vienas „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ renginių. Parodos atidarymo renginys yra nemokamas.

„Žmogaus gyvenimui turi įtakos ne tik prigimtis, bet ir virtinė atsitiktinumų, kurie dažnai atrodo nereikšmingi, tačiau platesniame kontekste įgauna netikėtų išraiškos formų.

Vaikystės potyriai, pastūmėję į kūrybinį susitelkimą, į pirmąsias identiteto paieškas, skatino plačiau žvelgti ir į supančią aplinką. Domėjimasis savo šalies istorija ir Nepriklausomybe, pirmosios ekskursijos po Kauno miestą, bendravimas su restauratoriais sukūrė tą nenusakomą kūrybinį susižavėjimą ir įkvėpimą, kurį sukėlė tarpukario Kauno gyvenimas“, – teigė autorė L. Numavičė, kurios daugiau minčių apie parodą galite perskaityti čia.

Paroda veiks Kauno miesto muziejaus Rotušės skyriuje (Rotušės a. 15) 2022 m. sausio 21 – vasario 19 dienomis. Parodos lankymas – su muziejaus bilietu.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.